Serving The Planet

[NL] EKPC ACTIE: bepaal zelf hoeveel je betaalt !

Een retorische vraag die ik vaak ‘gesteld’ krijg, en ondertussen wel gewend aan ben geraakt, is: …“Huh?! Heb je een bedrijf???” … “Een écht bedrijf?!”

Het vaakst komt die vraag trouwens voorbij als er al contant betaald is. En ik een factuur ter bevestiging nastuur van een dergelijke transactie. Ja inderdaad … ik heb een bedrijf. Vrij normaal hoor, wanneer je diensten aanbied in NL. Iets met wetgeving, belastingdienst, enzovoort.

Waar het ongeloof echter vaak vandaan komt is het tarief wat men betaald. En okay … misschien ookwel dat ik ijsmuts dragend door het leven ga … haha.

Bij EKPC betaal je niet voor poespas, opsmuk, 3-delig maatwerk pak, enz. Ben ik niet aangesloten bij dure franchises, heb ik geen eigen auto (werk vnl. online namelijk), doe ik al mijn websites zelf, en mijn lage kosten zijn dus jouw voordeel. Waardoor je dus over het algemeen een gunstiger tarief betaald dan elders. Maar ik ook betere oplossingen biedt dan … naja zie klant recensies.

WiFi Verbeteringen Deel ehhh tel kwijt

Afgelopen vrijdag ook weer bij een klant geweest met een WiFi probleem waar 3 Ziggo monteurs geen antwoord op hadden. En inderdaad: ‘t was niet op te lossen in de gebruikelijke 15 minuten die ik normaal hiervoor nodig heb wanneer monteurs / helpdesk het opgeven. Afijn … 2,5uur later het probleem kunnen reconstrueren, en dus opgelost én internet snelheid verdubbeld. Hoe ? Tja dat heet nu ervaring. Iemand kan namelijk wel leuk rond zwaaien met een mobieltje in de lucht en paar keer ‘WiFi Analyser’ roepen. Klinkt heel indrukwekkend voor de klant. Maar het probleem had niets te maken met WiFi. Gevalletje oorzaak-gevolg. Waarom een monteur dat niet weet? Onkunde. Waarom 3 monteurs het niet weten? Tja ik heb niet overal een antwoord op, maar wél een oplossing. :-p Vandaar dat ik nu ook eigen merk WiFi versterkers verkoop. Dan weet je zeker dat je geen bagger koopt die Ziggo adviseert.

Bepaal zelf hoeveel je betaald

Toch komt het nog steeds voor, dat men eerst overal en nergens naar toe gaat. Als jij graag tijd en energie verspeelt? Het maakt mij niet uit. En ben ik met mijn standaard tarieven al niet duur, maar kan ‘t nog gunstiger …

PC APK afgeprijst

Zo ook deze dienst. Wist je dat je zelf een computer APK kan laten uitvoeren?

Niet door diverse software te installeren maar bezoek GratisComputerAPK.NL
Bekijk de video, of klik direct op de scan knop en je weet binnen 15 seconden of er iets mankeert aan je PC en wat het dan precies is, en hoe je dat oplost.

Kosten? Niets. Zip. Noppes. Nada. 100% gratis. Geen addertjes. Anoniem. Een EKPC dienst die ik pas recent *ahum* al ruim 7 jaar aanbied(!). Een hulp nodig? Ik ben slechts een muisklik van je verwijderd: http://www.computerhulpemmen.nl/hulpopafstand

You might also like:   [NL] Wat als je plan A faalt?

Klik je korting bij elkaar voor hulp op afstand

Zo kunnen de hulp op afstand tarieven letterlijk van week-tot-week variëren maar betaal je nooit meer dan €27,- per sessie. Dat heeft te maken met dat ‘t op bepaalde dagen of dagdelen rustiger is, en om ‘t dan aantrekkelijker voor je te maken. Betaal je dan minder. En nu zijn er weliswaar aanbieders die TeamViewer hulp aanbieden voor minder. Maar zit er dan vaak geen ‘whizzkid’ achter de knoppen. Tevens werk ik — netals de eerste lijns helpdeskmedewerkers van b.v. Ziggo — volgens een vast stroomschema. Niet door tijd te vullen met zinloze vragen, maar eerst alles bij te werken en (malwaren) scannen wat ik tegenkom. In dat uurtje wat ik daarvoor nodig heb, los ik 90% van de problemen op waarvan je niet eens wist dat je ze had, en vaak ook de oorzaak van het probleem wat er speelt. Zo nee? Finetunen. Klaar! Dus in de tijd die de concurrentie nodig heeft om een diagnose te stellen en een offerte op te maken? Los ik alles voor je op. Zonder dat je je huis uithoeft. Zie: http://www.computerhulpemmen.nl/hulpopafstand

Kleed me uit *ACTIE* Strippenkaart is tijdelijk terug

Soms was ik coulant met het geven van korting op computerhulp aan huis. Maar de tarieven voor ICT hulp aan huis zijn standaard toch echt €50,- per uur.

En gezien ik me uit de naad werk en het me niet kan permitteren om erg lang zonder computer te zitten. Ja ik ben “verslaafd” :-p jij ook als je begrijpt wat er op het punt staat te gebeuren. Afijn ik kom met alle plezier langs, maar voortaan alleen nog voor dat tarief. Tenzij …

http://www.computerhulpemmen.nl/strippenkaart

Koop in bulk ? Dan betaal je — omgerekend — slechts €25,- uur.

Laatste nieuwtje: opnieuw overstap naar video email

Nederlandse taal is al al niet mijn sterkste kant. Maar weet je hoeveel tijd ‘t kost om dit soort nieuwsbrieven te schrijven voor me? 3 uurtjes. En het zou de moeite waard zijn als het ook €150 op zou leveren. Maar dat is dan weer niet het geval. Afijn de ondernemer in mij is (eindelijk) opgestaan. En is me dat video email eerder ook goed bevallen. Wil je dat ook eens uitproberen? Via deze link kan dat 100% vrijblijvend voor 30-dagen. En komen er meer van dit soort acties. Ik begin me steeds meer een virtuele drugsdealer te voelen. Gratis APK, strippenkaart, gratis videomail, laptop acties, enz.

met vriendelijke groet,
ing. Ernst Kasteleijn
Eigenaar EKPC.NL

P.S. alsmede ook CEO van Thrive Consultancy BV. Directeur Options4All. Eigenaar BestProfitsTeam, bedenker van “HelloWorld”-formula (exploiteer nu eigen blog platform), en wil je zoooo graag nog meer vertellen, maar het wordt al weer te veel om te lezen. Toedelssssss. :-))

You might also like:   [NL] Ultra Light digital nomad Europe travel with Ryanair / Wizz Air

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH | digital expat

View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

Earn With Earnie

This site hasn't been updated since 2022. Visit my new blog -- EarnWithEarnie.com -- instead:

X
error: Content is DCMA protected !!