Serving The Planet

[NL] Mijn eigen Airwolf?

Vroegahh — toen ik nog jong was (en het gras nog groen was & en je uit de beek kon drinken) — wou ik helicopter piloot worden. De Airwolf fantasie sloot daar goed op aan. Daarnaast heb ik ook zo’n beetje elke (helicopter) flightsimulator gespeeld vroeger die er was. Met name: Falcon 4.0, Apache AH-64 Longbow en Novalogic Comanche RAH-66. Eerst met het toetsenbord, toen met een Saitek X-45, en daarop volgend een F-16 replica ‘joystick’ + TQS throttle (HOTAS) & rudder controller van Thrustmaster.

Afijn zoals de kenner wellicht weet is de “Airwolf” een gemodificeerde Bell 222(A). Welke helaas niet meer gemaakt wordt, edoch bestaat de fabrikant nogsteeds wel en zie ik de nieuwe Airwolf, in de Bell 430.

Aanschaf prijzen liggen (gebruikt) bij ongeveer 6 miljoen USD. Huren kan ook (op bijvoorbeeld Griekenland): €2600/uur. Een reality check dus voor me, waar mijn verdiensten zullen gaan liggen omstreeks 2010, en dat ik daarvoor van mijn luie kont af moet komen. Doe ik niets of niets extra’s, dan gaat er niets gebeuren.

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH | digital expat

EarnWithEarnie.net
View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

Earn With Earnie
error: Content is DCMA protected !!