Serving The Planet

[NL] Jip & Janneke Thuiswerk boek (op papier; geen e-book)

We hebben het al eens eerder over dit boek gehad. Een korte introductie:

Thuiswerk; het lijkt zo makkelijk, en dat is het ook, mits je maar weet HOE!  En daar schuilt vaak het probleem. De 45 seconden presentatie is niet alleen een “Netwerken voor Dummies” boek, maar bevat extreem waardevolle en helder geformuleerde informatie om alle vooroordelen weg te nemen en tevens de legendarische ‘bierviltjes’ presentatie te leren.

De 45 seconden presentatie is niet alleen een “Netwerken voor Dummies”-boek, maar bevat extreem waardevolle en helder geformuleerde informatie om alle vooroordelen en onduidelijkheden weg te nemen over thuiswerk, en tevens de legendarische ‘bierviltjes’ presentatie te leren hoe je online én offline een reusachtige affiliate organisatie opbouwt.  De directeur van EKPC kreeg zelf pas — na 5 jaar in deze sector werkzaam te zijn geweest — inzage in dit boek (welke ook nogeens ontzettend makkelijk wegleest), waarvan hij niet alleen wenste dat hij het eerder had gelezen, maar het ook het lezen van een stapel andere boeken over deze materie volledig overbodig maakt!

Het is trouwens geen noodzaak voor EKPC’s thuiswerk aanbod, maar je zou jezelf er wel een groot plezier mee doen; verbreed je horizon aanzienlijk. We hebben trouwens altijd in een in-kijk exemplaar op de ‘werkplaats’ liggen. Dus kom — alleen op afspraak — langs voor een bak koffie, dan kunnen we direct nader kennis maken.

De 45 Seconden Presentatie is nu volledig bijgewerkt naar de actualiteit en bevat nu 2 nieuwe hoofdstukken! Vooral Hoofdstuk 2 “Visie op Levenstijl en Leiderschap” is een echte eye-opener. Deze hoofdstuk moet iedere beginnende (en gevorderde) netwerker gelezen hebben. Het bevat onder andere “Waarom Netwerkmarketing?” en “De 7 stappen om een goed leider te worden”, tips van Don Failla om een succesvolle netwerkbouwer te worden!

De 45 Seconden Presentatie is een instrument die op een juiste manier gebruikt moet worden. Don Failla raadt u aan om aan elke geïnteresseerde prospect in uw business dit boek uit te lenen en hem/haar te vragen de eerste 4 hoofdstukken te lezen (als hij/zij echt geïnteresseerd is, zal hij/zij het boek dan vanzelf wel uitlezen!).

De 45 Seconden Presentatie is alles wat men hoeft te weten om een grote organisatie op te bouwen. Behalve deze presentatie hoeft u verder niets te weten. Als u dit eenmaal doorheeft en begrijpt, kunt u uw netwerk marketing onderneming bij iedereen introduceren, omdat echt iedereen een organisatie op kan bouwen zoals hij dit wil. Het enige wat nodig is, is een sterk verlangen. Zonder verlangen heeft u niets.

De 45 Seconden Presentatie zal u op weg helpen uw onderneming met anderen te delen, op een ontspannen en makkelijke manier. Bedenk het volgende: netwerk marketing is geen mysterie, iedereen moet de kans krijgen er kennis van te nemen, omdat iedereen een kans verdient.

Don & Nancy Failla vormen een succesverhaal en zij genieten van een levenstijl waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. De afgelopen 38 jaar hebben zij vele anderen geholpen om hun onderneming van thuis uit succesvol op te zetten. De 45 Seconden Presentatie is in meer dan 23 talen vertaald en waarvan 4 miljoen exemplaren zijn verkocht. Daarnaast heeft hij verschillende CDs geproduceerd en seminars ontwikkeld, waarin hij anderen leert hoe zij hun leven in eigen hand kunnen nemen.

You might also like:   My Dutch / NL WordPress Translation contributions: January 2022

Taal: Nederlands

Binnenkort met grote korting te bestellen via rhyker2u.com (meldt je vast aan de voor de Nederlandse nieuwsbrief)

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH | digital expat

View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

Earn With Earnie

This site hasn't been updated since 2022. Visit my new blog -- EarnWithEarnie.com -- instead:

X
error: Content is DCMA protected !!