Serving The Planet

[NL] WLS nieuws & kerst actie

WLS – World Lottery Syndicates – JISL’s nieuwste programma heeft een succesvol eerste jaar achter de rug en wereldwijd zijn er aardig wat leden geweest die hebben gedeeld in al het prijsgeld door de deelname in het groepsspel in de Euro Millions, Europa’s grootste lotto.

 

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

Kerst Aktie

Om dit samen met de JISL leden te vieren is er een leuke Kerst aktie. Vanaf heden tot en met 5 januari ontvangt u bij aanmelding als nieuw lid een gratis deelname in Euro Millions met uw eigen gekozen getallen en sterren; een kans op de hoofdprijs zonder met andere leden te delen. Die prijs kan oplopen van 15 miljoen tot zo’n 42 miljoen Euro. Als u een nieuw lid aanbrengt in die periode ontvangt ook het nieuwe lid een gratis eigen lot.

Al een tijdje lid en nog nooit betaald…… activeer uw deelname nu voor 5 januari en ook u ontvangt een eigen lot kado in Euro Millions.

 

Kerst is de tijd van het jaar om elkaar kado’s te geven, maar herkent u dit: ik weet niet meer wat te kopen.

Tip: Geef een deelname in WLS als kado. Dat is 3 maal kans op prijzen!

– U ontvangt een gratis lot voor Euro Millions met kans op de grote prijzen;

– degene die u het kado geeft ontvangt ook zo’n gratis lot bij Euro Millions en

– speelt 4 weken in een WLS groep met kans op de groepsprijzen.

Mooier kunnen we het niet maken.

 

Automatische incasso

WLS biedt u nu in Nederland ook de optie om te betalen via automatische incasso van uw bank- of postbankrekening. Als u voor deze optie kiest zullen wij elke 4 weken incasseren voor het door u gekozen bedrag op de website. Dit is veilig en vertrouwd daar u dit ten allen tijden weer stop kunt zetten.

Mocht u besluiten hiervan gebruik te maken meldt u dan aan als nieuw lid en kies voor betaling via automatische incasso of indien u al betalend lid bent wacht u tot u de melding ziet voor een nieuwe betaling en kies dan voor automatische incasso. Een nieuwe deelname aanmaken of bijkopen is ook een optie.

 

Deelnemen voor een laag bedrag

Wist u dat u bij WLS al kan spelen voor slechts €2,50 per week? Betaal €10 per 4 weken via iDeal of geef ons opdracht om automatisch te incasseren. Snel, eenvoudig en goedkoop kans maken op de kleine en grote prijzen.

Vanzelfsprekend kunnen uw kennissen ook deelnemen voor dit lage bedrag en verdient u elke 4 weken een commissie over de door hen betaalde speelgelden; dit kan aardig oplopen als u meer van uw vrienden en kennissen vertelt over de geweldige kansen op prijs bij WLS!

You might also like:   [NL] Ultra Light digital nomad Europe travel with Ryanair / Wizz Air

 

Gekochte loten

Via een nieuwe link in uw website kunt u sinds kort een scan zien van het lot waarin u deelneemt; elke week staat daar het laatst gekochte lot van uw groep. Veilig gevoel.Log in en ga naar “Speelplaats”; klik op het vraagteken dat achter uw groepnummer staat en een pagina met het lot verschijnt.

 

Lid worden en meer informatie

Voor meer informatie over het Groepsspel in Euro Millions of aanmelden als nieuwe deelnemer in WLS bezoek de website. U bent al wel lid van WLS maar nog nooit betaald; log in op uw WLS website en reactiveer uw lidmaatschap en ontvang ook het gratis eigen lot.

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH | digital expat

View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

Earn With Earnie

This site hasn't been updated since 2022. Visit my new blog -- EarnWithEarnie.com -- instead:

X
error: Content is DCMA protected !!
Skip to content