Serving The Planet

[NL] Wie kan me helpen aan EKPC’s nieuwsbrief archief van 2014-2016 ?

Geachte klant,
ik heb nog niet van iedereen de gegevens ontvangen waar ik in de vorige nieuwsbrief om vroeg. Geen must, maar wel handig.

Een slimme klant merkte op dat mijn adresboek gesynchroniseerd wordt met b.v. FaceBook. En dat klopt maar niet iedereen werkt hun profiel bij met recente contactinformatie, en ben ik ook niet met iedereen vriendjes. Dus vandaar dat de expliciete vraag.

 

Volgende verzoek. Deze is wat vreemder, en alleen voor degene die mogelijkerwijs een EKPC mapje hebben in Outlook? Toen ik nl. begin 2017 een ‘digitaal dieet’ hield. Heb ik veel verwijderd, zodoende ook het gehele nieuwsbrief archief. En — je raad het wellicht al — daar heb ik nu een beetje spijt van. Des te meer omdat daar veel waardevolle informatie in. stond Die ik graag wil onderbrengen op mijn nieuwe blog, waar je in de toekomst ook de nieuwe nieuwsbrieven kunt lezen. Maar dan is het handig wanneer ik kan refereren naar informatie die ik nu niet heb oops.

Een fijn weekend toegewenst!

met vriendelijke groet,
ing. Ernst Kasteleijn
eigenaar van EKPC

P.S. nieuwe website al gezien? Hoort het zegt het voort!

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH | digital expat

EarnWithEarnie.net
View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

Earn With Earnie
error: Content is DCMA protected !!