Serving The Planet

[NL] EKPC nieuwsbrief mei 2017: Heb je de bug al gevonden ?

Geachte klant,

heb je de bug al gevonden op de nieuwe EKPC.NL website? En daarmee bedoel ik letterlijk dat rondlopende beestje op je scherm. En of je nu een dierenvriend bent of niet? ‘M proberen te vermorzelen met je vinger vanaf een tablet of smartphone? Heeft niet bijster veel zin. Met muispijl erop klikken echter wel.

Reden van de nieuwe website — wat letterlijk nu een online visitekaartje is geworden — is dat het me opviel dat de andere pagina’s nauwelijks werden bekeken. En een nieuwsbrief als deze (al dan niet i.c.m. een blog) een betere manier is om je informeren. Vandaar dat ik de frequentie van de nieuwsbrieven ook ga opvoeren, met voor iedereen wel wat interessants. En wil ik graag iedereen aansporen om me via de EKPC website, of met de knopjes onderaan deze nieuwbrief me een ‘vriend’ verzoek te sturen op sociale media. Dat maakt de communicatie lijnen beduidend korter. Zo zijn er enkele klanten met wie ik nooit bel en nooit email, omdat we alles regelen via Skype / FaceBook chat.

Een enkeling durft zich hardop af te vragen wat de status is van al mijn ‘projectjes’ ? Tja, wat zal ik er over schrijven? Ik ook! Ik heb ‘t aanbod wel liggen, maar als er geen vraag naar is? Dan kan ik mijn tijd beter besteden. Zodoende is het aanbieden van PC/Mac-hulp ook echt een flex-time inspanning geworden van ca. 5-10 uur per week. De reden dat ik er toch voor gekozen heb om per 17 mei 2017 alle email en facturen weer te sturen via info@computerhulpemmen.nl (i.p.v. info@onsplanb.nl) is vanwege herkenbaarheid. Beide emailaddressen werken nog hoor, er is ook niets veranderd bij de KvK.

Zo … dat was ‘m weer! Tot de volgende nieuwsbrief! Waarin ik misschien wel meer ga schrijven over wat onsplanb.nl precies is / wordt.

met vriendelijke groet,
ing. Ernst Kasteleijn
eigenaar EKPC.NL

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH | digital expat

EarnWithEarnie.net
View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

Earn With Earnie
error: Content is DCMA protected !!