Serving The Planet

[NL] Empower Network Automatische Article Builder Software

Er zijn aantal manieren om geld te verdienen met Empower Network, zoals ik in de presentatie van december 2012 als eens toegelicht heb.

Geld Verdienen met Bloggen in Empower Network?

Wanneer je een website hebt (waarnaar je data verkeer wilt ‘trekken’)? Of het gewoon erg leuk vind om te bloggen (zoals ikzelf b.v. ook) dan zou bloggen een manier kunnen zijn.

Maar de meeste topleiders? Wanneer ze al bloggen? Bloggen niet op het Empower Network platform. Niet omdat er wat mis mee is (naja een beetje … kom daar later op terug), maar omdat ze meer gefocused zijn op het bouwen van de business. Voorbeelden? Ted Nuyten en Tissa Godavitarne bijvoorbeeld. Maar zijn er ook tal van voorbeelden van leiders welke hun vermogen hebben bij elkaar gespaard hebben door te bloggen: Justin ‘Jedi Knight’ Verrienga, B.A.M.M. , Chris Record, enz.

Dat is het mooie van Empower Network Meerdere wegen leiden naar Rome.

Waarom niet bloggen op Empower Network?

Bloggen op EN heeft zo zo’n voordelen (o.a. ivm die google ranking), maar wanneer je al een blog hebt? Dan is het handig om op te merken, dat wanneer je wel blogt op EN? Alle content — soortgelijk aan facebook policies & procedures — eigendom wordt van EN. Wat zoveel betekent dat als je ooit stopt met EN of gewoon eigenaar wil zijn van je eigen content? Je je content niet mee kan verhuizen (export functie is disabled).

En voor ‘echte internet marketers’ zit de waarde van Empower veel meer in wat ze nog kunnen leren (ookal denken ze vaak van niet ) in de $15k formula en TTMA bootcamps. Dat terzijde.

Heb je geen eigen blog of wil je geen eigen blog (zoals ik)? Blog op Empower Network.

Ik ben dus zo’n ‘idioot’ welke al zijn blogger.com en wordpress blogposts heeft overgezet naar Empower Network. Import … dat werkt niet. Jammer joh. Dat was dus 2000 blogposts copieren/plakken. Totaal niet SEO optimised, maar ik gebruik mijn Empower Blog niet om populair te zijn of dataverkeer te trekken, het is gewoon mijn dagboek / mijn eigen wikipedia om de gedachtenstorm in mijn hoofd onder controle te houden. Mijn verbazing dus des te groter … dat ik alsnog op de eerste pagina staan met vele blogposts, incl. deze voor mijn bedrijf EKPC. :o)

Waarom uberhaupt dagelijks of i.i.g. periodiek bloggen?

Onafhankelijk hoe je blogged (zakelijk, trending topics of gewoon als dagboekje)? Zonder verse content? Vinden de zoekmachines je niet ‘lief’ (wordt je minder snel geindexeerd) en/of net zo snel geindexeerd als dat je erin kwam. En de kracht van Empower — naast delen van blogposts — zit ‘m toch zeker wel in organic traffic (zoekmachine verkeer). 80% over het algemeen is organic. Dataverkeer -> capture -> leads -> signups. Maar is de signup ratio (over het algemeen) veel lager dan dat wanneer je actief gaat prospecten. Zeker in de europese markt. En de meerwaarde van EN is het e-learning platform. $25 (e-publishing) vs. $4600 value (e-learning).

Speed blogging

Hoeveel tijd spendeer je momenteel aan het schrijven van een blogpost? En lekker aan de ‘friemel’ met die SEO optimizer? Dat is in beperkte mate wel zinvol, maar omdat het gros die hele optimizer niet gebruikt en je allemaal blogged op empowernetwork .com  domein? Tja …

Dus het heeft veel meer zin om de techniek van CR m.b.t. ‘speedblogging’ te benutten: http://www.facebook.com/groups/takemassiveaction/permalink/347346562038647/ (je krijgt hier gratis toegang tot wanneer je lid bent van ‘onze club’) … wie?! 1 van de co-founders van Team Take Massive Action En wat mijzelf ook zo enorm aanspreekt aan Chris. Dat hij 1 van de weinige leiders is welke ALLEEN blogged op Empower (en nergens anders), en daar uitzonderlijke resultaten mee behaalt! Dus het kan wel degelijk.

Dus of je nu veel of weinig tijd hebt? Volg zijn richtlijnen, wanneer je blogged op Empower Network.

Uitbesteden van bloggen

Maar … zou je kunnen stellen dat dagelijks bloggen? Trouwens … dit is ook een misverstand? Dagelijks? Is niet zo belangrijk. Het gaat er voornamelijk om dat je periodiek blogt. Dus iedere X aantal dagen. Een vaste frequentie in ieder geval … anders vind Google je een ‘warhoofd’ en daar krijg je geen ‘bonuspunten’ voor (eerder een gele kaart). Praktijk voorbeeld? Wederom .. zie chris record.

Wanneer je bloggen niet zo leuk vind? En meer ziet als een verplichting? Dan is dat wellicht iets wat je als de sodemieter wilt uitbesteden, zoals Lawrence Tam uitgebreid behandeld in de Costa Rica Mastermind intensive (3e upgrade). Want laten we wel wezen? De meeste mensen — wanneer ze kunnen kiezen tussen op het strand liggen en bloggen — gaan toch voor liever lui zijn. Ookal heeft Petra volgens mij een manier gevonden om dat te combineren :-p

Blogposts automatisering

En dit is weer zo’n nadeel van Empower Network. Om te voorkomen dat Google Empower network gaat zien als een ‘article directory’ (wat dan vaak resulteert in een Google ‘slap’) zijn er een aantal zaken uitgezet.

http://www.articlebuilder.net … wat automatisch unieke content genereert voor een extern wordpress blog om massa’s dataverkeer te genereren op de automatische piloot? Werkt sinds vorige maand niet meer (op EN althans).

Maar … hebben wat creatieve mensen in ons team daar een oplossing voor gevonden, welke ik graag met je wil delen. Het zijn trouwens gasten uit Noorwegen, dus hun Engels is brak De tools werkt in ieder geval goed. Momenteel in Beta.

Final thoughts

P.S. voor en door ENers. In ons eigen team is die tools gratis. Nog geen lid? Klik hier voor de registratie link.

P.P.S. Ga ik ‘t zelf gebruiken? Nope, besmeurt mijn virtuele dagboekje; is niet goed voor mijn feng shui, enz.  ;) Maar voor een aantal mensen in ons team is het zeker een uitkomst. Scheelt enorm veel tijd, welke je kan besteden voor prospecting … of de leukere dingen in het leven

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH | digital expat

View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

, , ,

Earn With Earnie

This site hasn't been updated since 2022. Visit my new blog -- EarnWithEarnie.com -- instead:

X
error: Content is DCMA protected !!